zaterdag 11 juni 2016

Lalylala Sepp...

Dag allemaal,

Ik ben helemaal dol op de Lalylala poppen, vind ze gewoon zo leuk als uitstraling en als ze af zijn, zijn ze ook super leuk in de huiskamer. Ik heb al 2x Lupo het schaap gehaakt en 1x Kira de Kangoeroe. Ook heb ik een leuk Framboosje gehaakt.
Nu is er weer een nieuw patroon uitgekomen en ik was gelijk verkocht. Dit keer de Sepp the Seahorse, met zo een schattig kleintje...

Het begint al met het garen kopen. Ik wil altijd mooi garen voor zo een project. En ik kwam uit op de Essentials Cotton lurex van Rico. Een mooi katoenen draadje met een subtiel glittertje in een prachtige kleur blauw. Precies geschikt voor het zeepaardje... alleen wel fijntjes, het wordt haken op 2,5 cm.

Natuurlijk kon ik niet wachten met beginnen... ik heb namelijk nog 4 WIP,s liggen... dus denk even het kleintje haken... maar ja nu verkocht en toch begonnen aan de grote...

Joy!Crafts heeft mooie veiligheidsoogjes en die komen goed van pas bij deze Lalylala poppen. Ik heb in het kleintje de zwarte bean oogjes gedaan van 5 mm 6300/0611 en in de grote gaan ze van 7mm 6300/0612 of de 9 mm 6300/0613. Voor het complete overzicht ogen en de prijs, neem een kijkje op de site: http://www.joycrafts.nl/cat/259-Ogen_Neuzen#products=21 Deze ogen zijn bij iedere hobbywinkel verkrijgbaar of te bestellen of via de webshops, even googlen op de nummers.

Over de leuke lalylala poppen, kan je van alles vinden op de leuke site van Lalylala: http://www.lalylala.com/


Lieve groet, Anke3 opmerkingen:

 1. Aah...wat een leukerd!!
  Mooi kleurtje ook.
  Ik ben nog bezig met Lupo, daarvoor maakte ik Rita Rabbit, en Sia Snowdrop van Zabbez.
  Maar deze is erg leuk!!
  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben er ook helemaal lyrisch van.
  Ben nu bezig met het schaapje, maar dan van katoen.
  Succes met je lalylala's, ze zijn schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.