donderdag 9 november 2017

Haken met Studio Hip en Stip...

Dag allemaal,

Weten jullie dat er een prachtig, vrolijk boek is uitgekomen? Haken met Studio Hip & Stip door Annemarie Huijser.  Voor mij is dit boek wel heel speciaal, want ik mocht namelijk alle patronen testhaken. Wat was dat ontzettend leuk om te doen.  De super leuke patronen, maar ook de kleuren, hebben mij erg vrolijk gemaakt! Annemarie, dank je wel voor deze gave kans, ik heb het met veel plezier voor je gedaan!


Het is een boek vol leuke projecten, zoals dekens, sjaals, omslagdoek, kussens, slingers, onderzetters enz. Heerlijk kleurrijk, maar je kan natuurlijk ook je eigen kleuren kiezen of helemaal in 1 kleur.

Graag wil ik de Reversible deken uit het boek laten zien. Een super gaaf ontwerp met een nog leukere steek. Het handige is, dat je met 2 kleuren werkt, maar je hoeft aan het eind, alleen de begin en einddraad af te werken. Het is een heerlijk tomeloos haakproject, echt een warme deken om onder te kruipen in de winter of op een koele zomerse dag!

Ik heb deze deken gehaakt met Katia Alaska op haaknaald 8. 

Na het haken, was ik altijd de dekens even op een kort programma, liefst een wol programma en lage temperatuur. Dan is hij weer heerlijk fris!


Wil je nu ook dit mooie boek hebben, je kunt hem bij Annemarie zelf kopen: http://www.studiohipenstip.nl of via een winkel of online.

Hoe is nu zo een boek tot stand gekomen? Dit kan je zien, in 4 leuke afleveringen op Youtube:


A.s. zaterdag 11 november is er bij Wolplein te Zaltbommel een officieel feestje van 13:00 tot 15:00  en zaterdag 18 nobember bij het Koperdraadje te Alblasserdam ook van 13:00 tot 15:00... Dus zin om alle projecten te bekijken, kom dan naar het feestje van Annemarie!!!

Lieve groet, Anke
1 opmerking:

  1. Het is vast geweldig om al die leuke patronen proef te haken. Het boek is dus mede door jou zo mooi geworden. De deken is prachtig en na een wasbeurtje lekker fris.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.