vrijdag 2 september 2016

Ontspannen haakdag...

Dag allemaal,

soms heb je zo een dag, dat er geen was in de wasmand ligt, het huis lekker aan kant is, de boodschapjes binnen en die dag had ik vandaag. De kinderen waren allemaal naar school. Eerst met een vriendin heerlijk wezen wandelen en daarna kwam er een andere vriendin op de koffie. We houden allemaal van haken, dus vaak nemen we dan ons haakwerk lekker mee. Onder het genot van de koffie, kletsen en haken we wat af.

Ik ben begonnen aan een sjaal voor mijn dochter van 6. Ik heb een mooie donkerblauwe winterjas gekocht voor haar en daarbij wil ik graag een leuke sjaal. Bij de Haakfabriek had ik deze leuke sjaal gezien en was ik door de kleuren en model ge├»nspireerd geraakt. Ik heb niet het pakket gekocht, maar ben zelf aan de slag gegaan met Scheepjes Stonewash. Dubbeldraads en op haaknaald 6.  Ik haak er in dezelfde kleuren ook nog een muts bij. Ik moet nog een aantal toeren, maar het is een heerlijk haakproject, waar je niet bij na hoeft te denken. Echt om met je vriendinnen onder de koffie te haken.Verder ben ik bezig met nog een Lalylala, hij ligt hier al een tijdje en heb nu de draad weer opgepakt. Vind ze zo leuk die Lalylala,s. Dit is Sepp de zeepaard. Moeilijk is hij niet, maar wel goed lezen en lastig omdat je steeds halve vaste moet haken en als het net te strak is, krijg je je haaknaald er niet zo gemakkelijk in... Maar dat stukje is nu voorbij, nu met het lijfje bezig.


Vanmiddag ben ik nog met een vriendin naar het Koperdraadje in Alblasserdam geweest.
Een heerlijk gezellig winkeltje en wat stonden er veel nieuwe boeken. Op de toonbank zat het mooie konijn uit Happy colours Haken en ja toen was ik verkocht. Wil een stoere maken, voor een lief klein jongentje, dus gelijk wat garen meegenomen...
Het is echt een super boek, ook om kadootjes te haken... dus voorlopig ben ik zoet, maar eerst de sjaal af.


Als klap op de vuurpijl heb ik nog deze leuke agenda gekocht. Ik heb altijd een agenda, dus dit keer een leuke haakagenda. Van de vrolijke kleuren wordt je alleen al heel blij. Nog even wachten voor ik hem kan gebruiken. Nu ligt hij gewoon leuk op de kast.


Dus dit was mijn daagje in teken van haken...Heerlijk ontspannen, mijzelf verwend...

Tot de volgende keer, liefs Anke

2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk zo'n dagje. Die moesten er meer zijn. Koperdraadje ken ik ook. Een hele mooie winkel. Jij kunt weer heerlijk inspiratie opdoen en je hoeft je niet te vervelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een heerlijke, geslaagde en gezellige haakdag. Mooie sjaal. En je hoeft je met het geweldige haakboek ook de komende tijd niet te vervelen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.