donderdag 13 oktober 2016

Konijn...

Dag allemaal,

Een tijdje geleden had ik het leuke boek Happy Colours haken van Tessa van Riet gekocht. Het boekje sprak me enorm aan. Je haakt alleen vasten en je leert hoe je onzichtbaar kan veranderen van kleur, zodat het netjes doorloopt. Zoals je ziet bij het truitje van dit konijn, zijn er heel veel kleur wissels geweest.

In het boekje staan heel veel leuke projectjes van een deken tot knuffels. Ik ben begonnen met dit leuke konijn. Je haakt het met By Claire 2 en haaknaald 5,5. Het haakt lekker weg en je hebt snel resultaat.
Het konijn is best groot geworden 40 cm. 

Het is een kadootje geworden voor een klein jongetje...
Voor deze knuffel heb ik de zwarte bean-eyes 9 mm van Joy!Crafts gebruikt.
Artikel nummer 6300/0613
Voor het complet overzicht oogjes neem een kijkje op de website:
Lieve groetjes van Anke


3 opmerkingen:

 1. Jouw konijn met zijn kleurige truitje ziet er vrolijk uit. Een mooi knuffelkonijn. In het boek staat meer leuke beesten en mooie dekens. Echt weer eens iets anders.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Margaret. Klopt het volgende project is het fleurige mandje voor mijn dochter op de kamer. Ik vind het boekje speciaal met al die kleurwisselingen. Geeft zo een gaaf effect.

   Verwijderen
  2. Dank je Margaret. Klopt het volgende project is het fleurige mandje voor mijn dochter op de kamer. Ik vind het boekje speciaal met al die kleurwisselingen. Geeft zo een gaaf effect.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.