maandag 18 mei 2020

Projecten...

Dag allemaal,

Hier weer een berichtje van mijn kant... ik heb best wel lekker gehandwerkt de afgelopen tijd, maar het bloggen bijhouden is mijn niet echt gelukt, wat ik eigenlijk best jammer vind. 
Instagram houd ik wel bij, maar dat gaat ook gemakkelijk via de telefoon. Voor bloggen moet je toch achter je pc. 
Mijn instagram account is: https://www.instagram.com/ankevanommen/

Ik had het leuke Happy Handmade living magazine gekocht en daar stond deze gave kever in. Op een middagje toen ik niets te doen had ben ik er aan begonnen. Hij is nog best groot, denk ruim 20 cm. Hij is zo leuk om te maken en heeft een leuk plekje gekregen in de woonkamer.


Wat ik altijd wel op de pennen heb staan zijn sokken. Ik had in mijn vorige post verteld dat ik het boek 52 weeks of socks voor mijn verjaardag had gekregen en mooie strengen handgeverfde Merino wol en ik ben aan de eerste sok begonnen. Ook het eerste breiwerk met een patroon erin. 
Ik ben daarnaast nog aan eenvoudige sokken begonnen, waar ik niet over na hoef te denken. Ook met een mooie streng handgeverfde Merino sokkenwol, die ik koop bij Koperdraadje te Alblasserdam.


19 maart ben ik tante geworden van een lief klein meisje Emma. Ik heb voor haar deze ballonslinger gemaakt met haar naam erop geborduurd. 
De ballonnen heb ik zelf ontworpen.


Zoals waarschijnlijk vele herkennen, heb je soms heel veel bollen wol. Nog 1 van die over, nog 2 van een ander soort. Daar ben ik nu een restdeken van aan het maken. Ik volg op instagram het profiel van it.is.a.sarah. Leuke feeds en leuke filmpjes en zij is elke dag een half uurtje bezig met een restjes project. Dat vond ik zo leuk, dat ik heel veel bollen wol verzameld heb, die bij elkaar passen kwa dikte en elke dag probeer ik een half uurtje aan deze deken te haken.
Het is de Zigzag deken uit het boek Haken met Studio Hip en Stip


Zo nu zijn jullie weer bijgepraat. Ik hoop nu wat eerder bij jullie terug te komen met een leuke post.

Lieve groet, Anke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.